Hulp wanneer buitengesloten?

Als je een paar jaar geleden in de avond of weekend buitengesloten raakte in Leidschendam had je een probleem. Je kon namelijk nergens terecht om de deur open te laten maken. Sinds een aantal jaar kun je gelukkig wel dag en nacht terecht bij slotenmaker Leidschendam ook al is het zondag of zaterdag.

leids-slotmakerVeel slotenmakers zagen namelijk in dat de meeste mensen in de avond buitengesloten raakten. Dit is immers de tijd dat de meeste mensen naar huis gaan. Als dan de slotenmakers ook al gesloten zijn hebben ze natuurlijk een probleem. Daarom zijn diverse slotenmakers ook hun diensten in de avond gaan aanbieden. Later gebeurde dit ook in de weekend. Nu kun je altijd terecht bij een slotenmaker Leidschendam als je buitengesloten raakt.

Buitengesloten raken valt onder de nooddienst van een slotenmaker Leidschendam en deze is altijd bereikbaar. Het moet wel om een noodgeval gaan en niet de reguliere diensten. Als je gewoon nieuwe sloten wil laten plaatsen moet je overdag een afspraak maken.

Naast buitengesloten raken zijn er nog een aantal andere gevallen waarin je het noodnummer van een slotenmaker Leidschendam kun bellen. Als er bijvoorbeeld ingebroken word en je wil onmiddellijk de sloten laten vervangen. Ook dan kun je gelijk een slotenmaker Leidschendam bellen.

This entry was posted in Wonen.

Geef een reactie