Serre van Serbo

Bij Serbo begint het pret al bij het uitkiezen van de serre. Je kunt namelijk naar de tuinen van Serbo serres gaan en er een dagje uit van maken. In de tuinen kom je veel verschillende serres tegen en kun je inspiratie op doen.

Inspiratie
serre serbo

De tuinen zijn bedoeld als inspiratie en een beginpunt van je eigen droom serre aan huis. Je kunt rustig door de tuinen lopen en genieten. De medewerkers van Serbo staan klaar met advies en informatie mocht je er behoefte aan hebben. Wanneer en als je er klaar voor bent kun je de wensen bespreken voor een eigen serre aan huis. Je kunt laten zien wat je leuk vond en wat je minder vond. In overleg en aan de hand van je wensen wordt er een ontwerp gemaakt door Serbo.

Van ontwerp naar serre aan huis

Eerst wordt er een ontwerp gemaakt en een offerte. Pas wanneer je met beide akkoord bent wordt er begonnen met werken en ga je een contract aan. Op de werkplaats word je eigen unieke serre van Serbo gemaakt en je woning word voorbereid voor het plaatsen van de serre. Wanneer beide klaar zijn kan de serre al binnen een dag geplaatst worden en zo heb je een eigen unieke serre van Serbo aan huis.

www.serbo.nl

www.busscher-serres.nl

www.dreumel.nl

This entry was posted in Wonen.

Geef een reactie